WIE ZIJN WIJ

“MET HART EN ZIEL”

Met een zeer persoonlijke aanpak zorgt uw zorgconsulent Wendy dat alles voor u geregeld wordt om zorgeloos in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen! 

over ons Wendy huis

WENDY VANESCH,
UW ZORGCONSULENT

“Ik kijk ernaar uit om op een warme, persoonlijke manier samen te zoeken naar de beste oplossing!
Ik draag uw zorg op handen!“

Van jongs af aan heeft Wendy Vanesch een passie voor de zorg. In 2000 studeerde ze af als Gegradueerde Ziekenhuisverpleegkundige. Ze volgde een verdere specialisatie in Spoedgevallen en Intensieve Zorgen.  Wendy werkte gedurende de eerste 6 jaar van haar carrière in het ziekenhuis op de dienst Intensieve Zorgen in het ziekenhuis van Lommel en Hasselt en maakte daarna de overstap naar de ouderenzorg.

Na 16 jaar ervaring als directie in woon-zorgcentra heeft zij gemerkt dat vele ouderen de voorkeur geven aan langer thuis te blijven wonen, maar dat het rusthuis vaak de enige uitweg is. Van hieruit is het concept gegroeid om een schakel te vormen tussen de ouderen en alle thuiszorg-diensten.  Het idee ontstond om alle diensten van het rusthuis gaan samen te brengen, maar dan in uw eigen huis.

In oktober 2020 werd Zorgeloos Thuis een feit.

Wendy is het gezicht van Zorgeloos Thuis. Ze zal u met hart en ziel begeleiden zodat u zo lang mogelijk zonder zorgen thuis kan blijven wonen. Door haar jarenlange ervaring in de ouderenzorg en kennis die ze heeft opgebouwd, deinst zij niet terug voor de complexe materie en zal zij uw rots in de branding zijn. 

GEGEVENS

Zorgeloos.Thuis
Hasseltsebaan 142
3940 Hechtel-Eksel
GSM: 0470 40 40 78
info@zorgeloos-thuis.be
0757.726.782

VOLG ONS OP

  
.
.
.
.

ONZE PARTNERS